About Us

PSPY International Ltd. este o companie românească ce a fost infiintata in anul 2014 de 2 parteneri care au adus companiei mai mult de 30 de ani de experiență și cunoștințe in domeniu.

Dl. Dr. Ing. Marius Cristescu este cetățean român, de asemenea, proprietarul și principalul acționar al Kruger Pharm Distribution înființată în anul 1999.

Scopul înființarea companiei a fost de distribuție a medicamentelor pe piata romaneasca. Astazi Kruger Pharm Distribution colaboreaza cu peste 1000 de farmacii si spitale din toata România.

Dl. Yahav Shmuel este cetățean israelian, fost mebru I.A.F. in retragere dupa un serviciu de peste 25 de ani.

Dl. Yahav aduce de asemenea 7 ani de experiență la BVR System Ltd. (fabricant de simulatoare de lupte aeriene si sisteme de debriefing – preluata de ELBIT Systems Ltd.) în calitate de director de asistență pentru clienții din întreaga lume.

Dl. Yahav deține diplomă EMBA în administrarea afacerilor de la Universitatea Ebraică din Ierusalim.

Dl. Yahav are o diploma in domeniu electronic cu specializare în computere.

PSPY reprezintă câteva companii israeliene și americane care de fabrica echipamente medicale și si conduc un proces de cercetare și producție completă în Europa de Est.

Scopul companiei noastre este de a fi lider pe piața Europei Centrale si de Est pentru fabricarea, distribuirea și susținerea de echipamente medicale pentru spitale, clinici medicale si medici privati.